0

Ervaringen

Wat klanten zeggen

Marieke is een bezielde coach, ze kan heel goed invoelen waar er knelpunten zitten en deze samen met jou aan het licht brengen. Waardoor er ruimte kan ontstaan voor inzichten en ‘aha’ momenten. Ze vult niks in maar vanuit een soort ‘vanzelfsprekendheid’ ontstaan er antwoorden op vragen. Ze is een zachte maar krachtige vrouw die door haar eigen ervaringen weet waar ze het over heeft. Als je echt klaar bent om bepaalde dingen aan te kijken en te veranderen is Marieke zeker een waardevolle coach en ze onderscheidt zich ook door verschillende tools die ze kan inzetten. Zoals onder andere ScanCoaching. Bezield, krachtig en ECHT scherp!”

Natascha 

“Dat we veel overtuigingen en ballast meenemen uit ons familiesysteem, was voor mij niets nieuws. Maar welke overtuigingen dat precies zijn, bleef altijd een raadsel. Fascinerend vond ik het dat Scan coaching me dat precies kon vertellen. Ik herkende wat de scan mij liet zien en het heeft me ontzettend geholpen om in beweging te komen. Doordat het zo specifiek is, blijf je niet wikken en wegen over wat er nodig zou zijn om de patronen te doorbreken. De begeleiding van Marieke vond ik fijn. Ze legt je goed uit wat er te zien op de scan, maar ze vult het niet voor je in. Ze helpt je om de antwoorden in jezelf te vinden. Kortom wil je echt stappen maken? Niet eindeloos twijfelen over wat een goede richting zou zijn om antwoorden te vinden? Ga dan voor ScanCoaching!”

Carlijn – Systemisch coach

“Marieke haalt echt alles bij jou naar boven, zelfs als je er zelf nog niet van bewust bent. Zij zorgt er altijd voor dat je met een nieuwe, frisse blik naar jezelf kijkt en die stappen gaat zetten die jij al zo lang van plan bent.”

 

Elroy – Holistisch therapeut & Acupuncturist

“Tijdens een gesprek met Marieke merkte ik al snel dat haar kennis, begrip en ervaring met betrekking tot deze onderwerpen breed en diepgaand is. Zij weet waar ze over spreekt en kan goed relativeren. Onze gesprekken hebben bij mij diverse denkprocessen in gang gezet en ik heb in de weken erna daardoor veel nieuwe antwoorden gevonden. Het heeft me weer een stap verder gebracht. Dank je wel Marieke, ik zou het zo nog eens doen.”

Anoniem –  Engineer

Marieke kan op een professionele en heel rustige manier jouw scan uitleggen, je meenemen in wat er in je cellen ligt opgeslagen of op cel niveau te verwerken is. Ze doet dit met een open mind, en geeft je vertrouwen door samen met je mee te kijken hoe jij weer verder kan komen. Ik raad je zeker aan deze weg met haar in te slaan om valkuilen en hobbels op jouw pad te ervaren en verder te groeien. In je leven, werk of relaties. Dank je wel voor de inzichten.

Marco – Zelfstandig adviseur en organisator 

“Marieke is een bijzondere, lieve en hele intuïtieve vrouw die je door haar manier van vragen snel naar de kern brengt waar je vast loopt. Ze voelt heel erg goed aan waar je grootste pijn zit en laat hem je zien en voelen waardoor je weer helder hebt waar je nog naar mag kijken op weer een diepere laag. Ik voelde dat ik me snel kon openen doordat ze me vertrouwen en veiligheid gaf om open te kunnen zijn. Ze heeft hele rake dingen gezegd die me nog dagen bezig hielden en waardoor ik een nog dieper inzicht kreeg.”

Kristel – HSP Coach & Business Healer

OOK VERSCHERPEN?

Wil jij ook antwoorden over jouw proces en stappen zetten? Ik ga graag met je aan de slag. Laat je even je gegevens achter en ik neem contact met je op!